Swipe right: A Tinder for marketers is here

by Shareen Pathak
Dating is a drag. Trying to find that perfect match in a sea of losers. Endless first dates that go nowhere. Potential partners who vanish without a warning. When you think about it, it’s kind of like … looking for a new agency: Reviews slog on endlessly. They’re expensive. And often, one side spends expends significant effort on the process only to find that it’s been abruptly ...Read the full article

Pitcher - Tinder for Marketeers

Op 8 september 2014 presenteerde Woedend! samen met Amsterdam Ad Blog een nieuwe tool. Pitcher, de app waarmee je als moderne marketeer zonder al teveel gedoe je bureau-orientatie kan doen. Gewoon vanaf je mobiel door de creatiefste bureaus in Amsterdam swipen. Nuttig als opfrisser van de bekende spelers maar potentieel ook een mooie eerste kennismaking met spannende bureaus die niet in de top 5 en top 10 lijstjes staan. Of nóg niet.

Zo kom je lekker makkelijk en lekker snel tot een lekkere shortlist van bureaus. En waarom dan ook niet gelijk doordouwen? Met één extra stap verstuur je een email-uitnodiging naar je hele shortlist en staan ze op scherp. Pitchen is een eitje!